Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vakbedrijf

Cees Woud maakt het en ik doe het verkoop gesprek in de showroom en natuurlijk weet ik waar het over gaat. Tenminste dat zeggen de klanten over me.

~ Marjan Woud

Dat ik goed letters kon hakken heb ik wel vaker gehoord, maar dat dat zo bijzonder is, wist ik eigenlijk niet. Je moet het heel veel doen en het vraagt heel veel oefening.

~ Cees Woud

Zelf meehelpen mogelijk

Je kunt ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom en steenhouwerij en meehelpen behoort ook tot de mogelijkheden zodat het echt een persoonlijk werk wordt waar je vanaf het begin tot einde bij betrokken blijft.

We denken met je mee

We bieden je een uitstekende service en kwaliteitsproducten aan en denken zoveel mogelijk met je mee. We regelen de plaatsing van een grafmonument en hanteren de daarbij geldende regels zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. We weten bijvoorbeeld precies hoe groot het mag worden op bepaalde begraafplaatsen en of er nog andere voorwaarden zijn waaraan het dient te voldoen.

We geven advies

Een grafsteen of een urn wordt veelal voorzien van een tekst. Ook hierin kunnen we je adviseren. Welk lettertype kies je, hoe groot en wil je er nog meer op hebben? Dat zijn allemaal zaken waarin we adviseren zodat jij een persoonlijke grafsteen kiest die helemaal bij de dierbare overledene past.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie? Kom langs bij onze showroom in Westknollendam of neem contact met ons op via de telefoon, mail of het contactformulier op de site. Kun je door de week niet? Dan maken we een afspraak voor ’s avonds of in het weekend.

grafstenen kopen