Adres

Cees Woud Natuursteen
Bedrijventerrein Molletjesveer
Loodsweg 9 – 1525 RH Westknollendam

GPS   52.51633   4.77696

Tel. (075) 640 34 74
e-mail: ceeswoud@online.nl

Openingstijden winkel-showroom

Wij zijn geopend, echter voorlopig wel op afspraak en komt u liefst met maximaal 2 personen per familie. Momenteel bent u nog welkom in onze winkel/showroom/steenhouwerij. Gezien de aangescherpte regelgeving, vinden wij het noodzakelijk voor uw en onze gezondheid, om alleen nog op afspraak te werken.

En natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM: handen ontsmetten bij binnenkomst, geen handen geven, vaak de handen wassen en natuurlijk thuisblijven bij koorts en/of griepverschijnselen.

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur (zaterdag en ‘s avonds in overleg)

De situatie rond Covid-19 is voor ons allemaal moeilijk, ons kantoor is echter onverminderd bereikbaar en ook de steenhouwerij is in bedrijf. Neemt u dan ook gerust -telefonisch of via e-mail- contact met ons op voor uw vragen, adviezen en natuurlijk voor uw bestellingen.

Zowel onze winkel/showroom als de steenhouwerij zijn groot genoeg om, in uw en ons belang, gepaste afstand van elkaar te houden. Wij gaan ervan uit dat wij deze onbekende en moeilijke periode gezamenlijk goed zullen doorkomen, wij doen in ieder geval ons uiterste best om onze dienstverlening zo lang mogelijk op peil te houden. Wij staan voor u klaar, blijft u gezond!

 

Privacyverklaring

Stuur ons een bericht

Menu