Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aanbiedingen

Regelmatig kunnen we aantrekkelijke prijzen hanteren voor onze stenen. Dat kan komen door scherpe inkoop, inkoop uit faillissementen, restanten -dwz de steensoort is niet meer leverbaar- of gewoon omdat we ruimte willen maken.

Houdt u deze aanbiedingen eens een tijdje in de gaten, misschien zit er wat voor u bij. Ook kunt u gewoon even langs komen, vaak hebben we meer aanbiedingen in de steenhouwerij dan op de site staan.

Toelichting bij de foto’s

De prijs die bij de foto’s staat, is all-in: inclusief 21 % btw, betonfundering, grond, grind en het plaatsen van het monument in de regio.

Bijkomende kosten zijn er voor de inscriptie: € 3,95 per teken en de eventuele kosten voor de vergunning voor de begraafplaats. NB De vazen, blokken, bronzen versieringen en andere ornamenten die op de foto’s staan zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hoewel de offertes regelmatig bijgewerkt worden, kan het voorkomen dat een steen net verkocht is. OP=OP Belt u even als u een gedenksteen wilt komen bekijken, dan zorgen wij dat de steen klaar staat.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.