Free cookie consent management tool by TermsFeed

10Q Vakbedrijf

10Q Vakbedrijf

Het natuursteenvak is een echt vak dat pas na vele jaren wordt beheerst. Q staat voor kwaliteit (Quality) en dat blijkt uit 10 eisen waarop ons bedrijf is beoordeeld. Ook in 2023 hebben wij weer glansrijk voldaan aan de eisen.

KennisCentrum Steen

Het KennisCentrum Steen bestaat sinds 1954 en bevordert goede voorlichting aan opdrachtgevers over de juiste toepassing van natuursteen. Aangesloten bedrijven kunnen ook gebruik maken van de kennis van dit centrum.

Academie

Wij nemen regelmatig deel aan de cursussen en opleidingen van deze Academie voor Vakwerk in Steen die is gevestigd in Utrecht.

Klanten Over Ons

Hiernaast leest u ervaringen van onze klanten met Cees Woud Natuursteen. Binnen onze branche zijn wij één van de hoogst scorende bedrijven, met name op kwaliteit, beloften waarmaken en het begeleiden van en het contact met de klant. Ook u kunt uw ervaring met Cees Woud Natuursteen delen met anderen, klik op “schrijf review” en geef uw ervaring.

Wij zijn lid van de natuursteen en kennisvakorganisaties om aan de klanten te laten zien dat Cees Woud Natuursteen niet zomaar een steenhouwerij is, maar één die voldoet aan de eisen die op ons vakgebied worden gesteld aan kennis, kwaliteit, service e.d.

~ Cees Woud