Free cookie consent management tool by TermsFeed

Goedkope Grafstenen Cees Woud

goedkope grafstenenGoedkope grafstenen zijn op allerlei manieren te verkrijgen. Daar moet wel een maar bij geplaatst worden. Als u de steen via internet koopt van iemand die u verder nooit gesproken heeft, dan loopt u een aanzienlijk risico. De maten van de gedenksteen kunnen dan veelal niet overeenkomen met de eisen die het reglement dat bij de begraafplaats hoort daaraan stelt. De vereiste vergunning wordt dan niet afgegeven en men mag het monument niet plaatsen. Goedkoop wordt dan duurkoop.

Een goedkope grafsteen kan op vele manieren, een manier is het soort materiaal

De prijs omlaag brengen van een grafsteen kan op verschillende manieren. Allereerst voor een niet te duur materiaal gaan. Er zijn vele prijsverschillen tussen de verschillende soorten natuursteen. Dat heeft te maken met modekleuren, die zijn duurder. De beschikbaarheid van het materiaal hoe zeldzaam is de steensoort. Van hoever moet de natuursteen komen. Staat het materiaal op voorraad. Dat is allemaal van invloed op de prijs.

goedkope grafsteenGoedkope grafsteen modellen

Een gedenksteen of grafsteen die uit veel verschillende onderdelen bestaat is altijd duurder, dan een gedenksteen die maar uit een paar onderdelen bestaat. Daarbinnen zijn zeer creatieve oplossingen te bedenken. Bijvoorbeeld de grafomranding afzetten met planten en zwerfkeien in plaats van met gepolijste banden.

Goedkope grafstenen kan op vele manieren, een andere manier is de hoeveelheid tekst

Sommige nabestaanden plaatsen hele verhalen op een gedenksteen. Vaak volstaan uitsluitend een voornaam in een goede uitvoering en alleen de geboorte en overlijdens datum. Op een verbluffend simpele wijze wordt er toch een gebaar gemaakt. Investeer in een paar mooi uitgevoerde letters en een simpel maar doeltreffend model bijvoorbeeld in een ruw uitgevoerde kalksteen. Overleg met Cees Woud en u zult zien dat er altijd uit te komen is en voor een prijs die u zeker zal meevallen.