Grafstenen van
Cees Woud

Specialist in het maken van grafmonumenten

Cees Woud Natuursteen is specialist in het maken van grafmonumenten van hoge kwaliteit. Wij leveren grafstenen in alle vormen, materialen en prijsklassen. Familiegraven, individueel ontwerp, instap modellen, crematiestenen, alles is mogelijk.

Het laten maken van een grafmonument is het laatste dat je wilt… Maar ook het laatste dat je voor je geliefde, je naaste kunt doen. Het monument zou iets kunnen vertellen over degene die er niet meer is. Als je dan op bezoek gaat bij de overledene op de begraafplaats, zou de gedenksteen je een goed gevoel kunnen geven en doen herinneren aan hem/haar en aan het leven dat jullie samen hadden. Cees Woud Natuursteen is een integer bedrijf dat probeert juist dát in het monument te leggen dat u belangrijk vindt.

Grafstenen op maat gemaakt

Misschien heeft u al een idee of schets? Anders helpen wij u graag met het ontwikkelen van een persoonlijk ontwerp. De kracht van onze grafsteenhouwerij ligt in het vertalen van dat ontwerp naar een duurzaam grafmonument, uitgevoerd in materialen als natuursteen, glas of RVS. Uiteindelijk telt het resultaat: een persoonlijk en uniek grafmonument voor uw geliefde.

Ieder Gewenst Model Is Mogelijk

U kunt een gedenksteen laten maken aan de hand van de voorbeelden in de winkel, maar ook kunt u samen met ons komen tot een geheel eigen ontwerp. Ieder gewenst model kan gemaakt worden in elke natuursteensoort.

Klanten vertellen - 5 sterren

Beste Cees, Wij vinden de steen heel erg mooi. En het is precies geworden wat wij ervan verwachtten. Onze hartelijke dank hiervoor!

Dag Marjan, Bij deze mijn dank voor alle medewerking en het resultaat dat er keurig uitziet!

Beste Mirjam, Vandaag zijn we wezen kijken naar de grafsteen. We zijn blij dat de letters er keurig opstaan. Mooi voor het Paasweekend. Heel hartelijk bedankt.

Beste Marjan en Cees, Namens de familie willen wij jullie bedanken voor het neerzetten van een prachtig grafmonument voor mijn lieve moeder. We kunnen hierdoor weer een fase van verdriet afsluiten. Ze ligt er prachtig bij!