Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cees Woud Natuursteen

  • Grafmonumenten In Alle Vormen
  • Eigen steenhouwerij en showroom
  • Gediplomeerd bedrijf
  • Eerlijke prijs
  • Jarenlange ervaring
grafsteen

Grafmonumenten in Wormer

Cees Woud Natuursteen levert grafmonumenten in Wormer en omstreken. In onze winkel kunt u in alle rust inspiratie opdoen, onze medewerkers willen u graag adviseren en helpen om te komen tot een persoonlijk ontwerp. Zij zijn goed bekend met de mogelijkheden en de regelgeving op de begraafplaatsen in de omgeving. Met veel aandacht voor kwaliteit en detail wordt vervolgens het grafmonument voor uw dierbare gemaakt in onze eigen steenhouwerij, waarna plaatsing volgt door onze eigen mensen. U heeft tijdens het hele traject van ontwerpen, beslissen, uitvoeren en plaatsen direct contact met de mensen van Cees Woud Natuursteen. Hierdoor zijn wij zeer betrokken bij u en het monument dat wij voor uw dierbare mogen maken.

natuursteen banner
grafstenen showroom

Begraafplaatsen Wormer

Wormer kent meerdere begraafplaatsen, wij zijn onder andere werkzaam op de volgende begraafplaatsen:

  • Algemene Begraafplaats Wormer – Kerkstraat Wormer
  • Rooms Katholieke Begraafplaats – Dorpsstraat 351 Wormer

Meer over deze begraafplaatsen leest u hieronder.

grafsteen natuursteen
grafzerk

Algemene Begraafplaats Wormer – Kerkstraat Wormer

Deze landelijk gelegen begraafplaats ligt achter het pittoreske Protestantse kerkje, dat stamt uit 1809. Op deze groene en ruime begraafplaats zijn verschillende gedeelten voor alle gezindten. Ook kan de asbus worden begraven of bijgezet in het columbarium. Veel van de monumenten op deze begraafplaats zijn verzorgd door Cees Woud Natuursteen.

Rooms Katholieke Begraafplaats – Dorpsstraat 351 Wormer

De begraafplaats ligt achter de Maria Magdalena kerk. Er wordt niet meer begraven, de begraafplaats wordt tot op heden wel onderhouden.