Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cees Woud Natuursteen

  • Grafmonumenten In Alle Vormen
  • Eigen steenhouwerij en showroom
  • Gediplomeerd bedrijf
  • Eerlijke prijs
  • Jarenlange ervaring
grafsteen

Grafmonumenten in Uitgeest

Cees Woud Natuursteen levert grafmonumenten in Uitgeest en omstreken. In onze winkel kunt u in alle rust inspiratie opdoen, onze medewerkers willen u graag adviseren en helpen om te komen tot een persoonlijk ontwerp. Zij zijn goed bekend met de mogelijkheden en de regelgeving op de begraafplaatsen in de omgeving. Met veel aandacht voor kwaliteit en detail wordt vervolgens het grafmonument voor uw dierbare gemaakt in onze eigen steenhouwerij, waarna plaatsing volgt door onze eigen mensen. U heeft tijdens het hele traject van ontwerpen, beslissen, uitvoeren en plaatsen direct contact met de mensen van Cees Woud Natuursteen. Hierdoor zijn wij zeer betrokken bij u en het monument dat wij voor uw dierbare mogen maken.

natuursteen banner
grafstenen showroom

Begraafplaatsen Uitgeest

Wij zijn onder andere werkzaam op de volgende begraafplaatsen:

  • Algemene begraafplaats Uitgeest – Castricummerweg
  • Katholieke begraafplaats Uitgeest – Langebuurt 37

Meer over deze begraafplaatsen leest u hieronder.

grafsteen natuursteen
grafzerk

Algemene begraafplaats Uitgeest – Castricummerweg

De algemene begraafplaats bevindt zich rondom de Hervormde kerk en is alle dagen geopend. Beheerder is de gemeente Uitgeest. Cees Woud Natuursteen is leverancier op deze begraafplaats.

Katholieke begraafplaats Uitgeest – Langebuurt 37

De RK Begraafplaats Onze Lieve Vrouwe Geboorte bevindt zich achter de Katholieke kerk en is alle dagen geopend. Het kerkhof is in eigen beheer van de Parochie. Op deze begraafplaats zijn een aantal stenen van de hand van Cees Woud Natuursteen.