Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cees Woud Natuursteen

  • Grafmonumenten In Alle Vormen
  • Eigen steenhouwerij en showroom
  • Gediplomeerd bedrijf
  • Eerlijke prijs
  • Jarenlange ervaring
grafsteen

Grafmonumenten in Krommenie

Cees Woud Natuursteen levert grafmonumenten in Krommenie en omstreken. In onze winkel kunt u in alle rust inspiratie opdoen, onze medewerkers willen u graag adviseren en helpen om te komen tot een persoonlijk ontwerp. Zij zijn goed bekend met de mogelijkheden en de regelgeving op de begraafplaatsen in de omgeving. Met veel aandacht voor kwaliteit en detail wordt vervolgens het grafmonument voor uw dierbare gemaakt in onze eigen steenhouwerij, waarna plaatsing volgt door onze eigen mensen. U heeft tijdens het hele traject van ontwerpen, beslissen, uitvoeren en plaatsen direct contact met de mensen van Cees Woud Natuursteen. Hierdoor zijn wij zeer betrokken bij u en het monument dat wij voor uw dierbare mogen maken.

natuursteen banner
grafstenen showroom

Begraafplaatsen Krommenie

Wij zijn onder andere werkzaam op de volgende begraafplaatsen:

  • Algemene Begraafplaats Blok – Eikenlaan Krommenie
  • Begraafplaats Krommeniedijk – Krommeniedijk 182

Meer over deze begraafplaats leest u hieronder.

grafsteen natuursteen
grafzerk

Algemene Begraafplaats Blok – Eikenlaan Krommenie

Deze goed onderhouden begraafplaats met een grootte van circa 8000 m2, ligt aan het einde van de Eikenlaan.
Op deze groene en ruime begraafplaats zijn verschillende gedeelten voor alle gezindten. Ook kan de asbus worden begraven of bijgezet in het columbarium. Veel van de monumenten op deze begraafplaats zijn verzorgd door Cees Woud Natuursteen.

Begraafplaats Krommeniedijk – Krommeniedijk 182

Het kerkhof van het kerkje te Krommeniedijk is tegenwoordig een openbare begraafplaats. Deze is in het bezit van de Stichting Beheer Hervormde Kerk te Krommeniedijk, maar de Gemeente Zaanstad beheert de begraafplaats en is verantwoordelijk voor het onderhoud. Dit pittoreske begraafplaatsje is nog in gebruik en er staan verschillende grafmonumenten van Cees Woud Natuursteen.