Free cookie consent management tool by TermsFeed

natuursteen aanrechtbladNatuursteen Aanrechtblad

Met een natuursteen aanrechtblad in uw keuken haalt u sfeer, uitstraling en duurzaamheid tegelijk in huis. Een natuursteen aanrechtblad maakt uw keuken af. Uw keuken is niet langer slechts een plek om het eten klaar te maken, maar door het natuursteen keukenblad een gezellige mooie ruimte geworden. Natuursteen aanrechtbladen zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Cees Woud Natuursteen is specialist in de verwerking van natuursteen en kan uw keukenbladen op maat voor u maken in de eigen steenhouwerij. Wij helpen u graag bij uw keuze en de afwerking.

Verschillende soorten natuursteen

Er zijn vele verschillende soorten natuursteen en even zoveel kleuren. Vaak wordt voor aanrechtbladen graniet gebruikt. Deze natuursteen soort is bij uitstek geschikt vanwege zijn hardheid. Graniet is stoot- en slijtvast én bestand tegen hitte en zuren.

Cees Woud Natuursteen adviseert u graag bij uw keuken plannen. Wij leveren maatwerk en hebben jarenlange ervaring met de verwerking van natuursteen. Wij staan daarom garant voor het leveren van kwaliteit, vakmanschap én goede service.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

keukenblad natuursteen