Free cookie consent management tool by TermsFeed

gedenkteken als herinneringGedenkteken Cees Woud

Met een gedenkteken van Cees Woud haalt u iets bijzonders in huis. Van een echte steenhouwer die Cees Woud is, kan verwacht worden dat een gedenkteken kwalitatief goed is en met zorg is gemaakt. Bovendien in veel gevallen ook nog eens echt de moeite waard is om naar te kijken. Of het nu om een klassiek traditioneel gedenksteen is of een volledig artistiek vrij vormgegeven monument. Cees Woud kan dat allemaal leveren. En dat kan in diverse materialen van kalksteen soorten tot de bekende granieten.

Gedenkteken staande steen

Het meest voorkomende gedenkteken is de staande steen. Dat wordt ook wel de letterplaat genoemd, waarop de naam en geboorte datum en overlijdensdatum van de overledene zijn geplaats. Die staande steen kan op verschillende manieren worden vormgegeven, daar zit eigenlijk geen beperking op zolang het maar maakbaar en uitvoerbaar is. Elke wens die u maar bedenken kunt, hoe vaag ook. Cees Woud zet het om in een gedenksteen. Dat kan de bekende standaard vorm zijn tot een volledig individueel vormgegeven monument. Cees Woud biedt het allemaal aan.

engel als gedenktekenGedenkteken liggende zerk

Voor een liggende zerk gelden eigenlijk dezelfde kwalificaties, hoewel je daar door de aard van de vorm beperkter bent dan bij een staande steen. Maar in oppervlakte behandeling, gepolijst, geschuurd, gevlamd, verheven of verdiepte letters, bronzen letters het kan allemaal bij Cees Woud. Ook een combinatie van staand en liggend werk behoort tot de mogelijkheden

Gedenkteken vormen

Gedenkteken vormen kennen eigenlijk geen beperking of het moet de hoogte maat zijn. Die hoogtemaat is in veel reglementen voorgeschreven. Maar zelfs dan is er nog meer dan voldoende speelruimte om tot iets bijzonders te komen. Maar dat bijzondere hoeft niet, ook het standaardwerk gaan we niet uit de weg, zolang de klant daar maar tevreden mee is en zich erin kan herkennen. Overtuigd? maak een afspraak met Cees Woud en u hoort er meer over.